Останній зимовий та найкоротший місяць року ми вирішили відзначити особливо яскравим десертним меню. В ньому святкові, добре знайомі вам десерти – вишукані, ніжні, та яскраві на смак. Але не тільки
В лютому ми підготували смачний сюрприз. Це пікантний, соковитий, багатошаровий сирний бісквіт з сиру фета, молочного желе та шпинату.
Інші десерти немов змовились подовжити зимові свята аж до самого березня (а ми не проти :):
торт “Дика орхідея” – з ароматним мандариновим желе на кавовому бісквіті, під ковдрою з шоколадного мусу;
Його тендітність парфе “Зимові кольори” – ківі, банан, яблучко й малинка з горішками під кавовими вершками;
крихкі кошики з бананом і грушею на мигдальному кремі – тарталетка “Зимовий настрій”;
тістечко з золотавою кавовою меренгою “Французький поцілунок”