До кінця жовтня у нас діє осінне сезонне меню, ми готуємо поживні десерти та пироги із щедрих дарів осені – гарбуза, баклажанів, груш, горіхів і яблук. Скуштуйте наші найсмачніші десерти жовтня, доки вдосталь овочів і фруктів.
Нагадуємо, що на доданок до наших постійних десертів, ми випікаємо:
Гарбузовий чізкейк з ніжним сиром “Філадельфія” та життєрадісним гарбузиком на горіховому тісті.
Татен “Осіння зустріч” – чудовий французький тарт-перевертень, що випікається “догори дригом”. З начинкою із карамелізованих баклажанчиків та яблук, під скоринкою вишуканого блакитного сиру.
Медовик “Бурштиновий”– наша авторська варіація на тему відомого торту. В ньому смак ароматного дикого меду пікантно поєднуєтсья з гостротою имбиру та горчиці.
Суфле з пармезану – ніжне пряне суфле з сиру пармезан, до якого додається молоко, вершкове масло та трохи мускатного горіха.
Струдель “Варіації на тему” не лише з яблучками, але й стиглими грушками, корицею та родзинками.
Шоколадний тарт, створений за рецептом відомого гурмана Жерара Депардьє. Французький відкритий горіховий пиріг, вкритий шаром шоколаду з вершками.
Смачного жовтня! Теплих посиденьок за горнятком кави!