Сезон зимових свят відкритий! До нашого січневого меню ми включили особливо святкові десерти, справжні шедеври світового кондитерського мистецтва.
З 1 січня до нашої фірмової кави ми пропонуємо:
Чізкейк “Сніжний” – чудовий прохолодний десерт, з вишуканого блакитного сиру та маскарпоне на кавовому бісквіті. Він створений нашим кондитером за мотивами рецепту відомого британського шеф-кухаря Хестона Блюменталя.
Шварцвальдський вишневий торт “Чорний ліс” – шедевр кондитерського мистецтва, винайдений німцями десь у 1930-х. На весь свят уславив цей торт французький віртуоз від кулінарії Ален Дюкас, і десерт цього вартує. Генуезький бісквіт, просочений кіршем, прошарки шоколадного, вершкового крему та – вишня.
Наполеон “Секрет фірми” – наша авторська варіація популярного торту, із святковим та яскравим поєднанням білосніжного вершкового крему та червоного журавлинного кюлі.
Гранатовий рулет – святкова версія фірмового лимонного рулету, який обожнюють гості наших кав’ярень. Ніжно-рожевий, гранатово-вершковий крем, загорнутий у тонкий рулет з хрусткою горіховою скоринкою.
Паштейш-де-Каффа – один з найпопулярніших десертів світу, родом із Португалії. Традиційно випікається у вигляді невеличких горняток із заварним кремом. Але ми додали “таємний інгредієнт”. Здогадайтесь, який?