Січень – місяць, багатий на свята. Тому ми підготували особливе святкове меню, в якому є улюблені ваші десерти, а також ті, яких ви ще не куштували, але обов’язково з вітамінними зимовими фруктами, кавою, горіхами та шоколадом.
Святкове меню набуває чинності в Новий рік, тобто 1 січня 2017 року і зберігатиме актуальність весь місяць.
Найбільшим січневим сюрпризом, сподіваємось, стане торт “Шоколадний феєрверк”. Незвичайний, неочікуваний десерт, який поєднав екзотичний смак маракуї, терпкість та солодкість чорного й білого шоколаду, а головне, таємний сюрприз – карамель, що “вибухає”. Приготований за рецептом Хестона Блюменталя, гуру молекулярної кулінарії.
Прохолодний і ніжний чіизкейк “Сніжний” – із вишуканого блакитного сиру й маскарпоне на кавовому бісквіті.
“Секрет фірми” – наш ошатний авторський наполеон з шарами вершкового крему та журавлинного кюлі під крихтой з бразильського горіха.
Парфе “Зимові кольори” – вишуканий кавовий десерт з зимовими фруктами – бананом, ківі та горіхами.
Гранатовий рулет з вершково-гранатовим кремом під хрусткою горіховою скоринкою.
Панакота “Шоколадна ніжність” – з сиром маскарпоне, вершками й шоколадом.