Біла меренга + фрукти = тістечко Павлова до Дня Києва
До Дня Києва, який за традицією святкують в останні вихідні травня, ми приготували особливий десерт. Тістечко “Павлова” – мініатюрна версія відомого торту.
Торт створив новозеландський кондитер, аби потішити відому балерину Анну Павлову. Солодкий експромт виявився настільки вдалим і так сподобався зірці балету, що гастролювала Австралією та Новою Зеландією, що торт і досі “носить” ім’я танцівниці.
Легка, хрустка, білосніжна – як паска танцівниці – меренга. Ніжний вершковий крем. Яскраві ягідки-фрукти… Саме цей найсвятковіший і дуже смачний десерт ми обіцяємо приготувати до Дня нашого улюбленого і гарного міста.