З 15 травня ми відкрили сезон холодних напоїв та, звичайно, морозива. Наш фирмовий холодний десерт ми готуємо в трьох варіантах: для прихильників експериментів, для шанувальників класики та для тих, хто поважає півтони та різноманітність.
В нашому холодному меню:
вершкове морозиво під ягідним конфітюром;
морозиво “Маріанна“, за особливим сицилійським рецептом – з білим перцем, сіллю та оливковою олією;
та двошарове, карамельно-шоколадне, з вишенкою нагорі.
Нагадуємо, що окрім улюбленого морозива, ми готуємо охолоджену каву і холодні напої.
Холодна кава з вершками та кавовим льодом;
охолоджена кава по-карибськи з цитрусом;
айс-кава по-індійськи зі східними прянощами (корицею та кардамоном)