На нас чекає вервиця яскравих, ароматних і чарівних свят: Новий рік, Різдво, Василя і Маланки, Водохреща… І очолює святковий стіл, як правило, традиційний смаколик – штоллен, різдвяний кекс, панфорте. Ми були б втішені, якби б ваш щедрий стіл прикрасив духмяний і витриманий, як найкраще вино, наш традиційний англійський різдвяний пудинг.
Цей старовинний десерт ми позичили у Великобританії. У Туманному Альбіоні його готують задовго до Різдва, наповнюють сухофруктами, цукатами та горіхами. Ми також додаємо свіжу грушу, мандарини, зацукровану журавлину і щедро науваємо смаколик ромом. Чим довше витримують десерт, тим він смачніший і ароматніший. 🙂 Як наш!