Карамельно-шоколадний травень: найкращі десерти сезону
Останній місяць весни поки що не поспішає тішити нас ягодами та фруктами, але не біда, бо ж ми маємо вершковий сир, карамель та шоколад. 😉
До нашого сезонного меню з 1 травня увійшли найпопулярніші наші десерти:
Ошатний, яскравий наполеон “Секрет фірми” у червоному і білому, в якому чергуються білосніжні шари вершкового крему та червоного журавлинного кюлі.
Кавово-вершкове желе – легкий та низькокалорійний десерт.
Шварцвальдський торт “Чорний ліс” – уславлений на весь світ торт із генуезького бісквіту, просоченого кіршем, з шоколадним, вершковим кремом і вишнею. Наш кондитер приготував його за рецептом відомого кухаря Алена Дюкаса.
Чізкейк з ніжного вершкового сиру “Філадельфія” під ковдрою з ягід сезону.
Поживний струдель “Аристократ” з молодою спаржею, шпинатом та сиром фета.
Нагадуємо також, що з 15 травня “Каффа” відкрила сезон літніх напоїв – кави з льодом та прянощами, охолоджених безалкогольних напоїв і лимонадів власного приготування.
Й звісно, ми вже подаємо фірмове морозиво – солоне і солодке, пікантно гостреньке та шоколадне 😉