Імбир, шоколад, солона карамель: найкращі десерти березня
Зустрічайте оновлене меню сезону! З 1 березня мм пропонуємо до нашої фірмової кави особливі десерти. Де шоколад поєднується з солоною карамеллю, дикий мед з пікантною гостринкою імбиру і гірчиці, а кавові вершки з ніжністю маскарпоне.
В десертному меню березня – неймовірно смачні фірмові десерти:
тірамісу у келиху – вишуканий і ніжний десерт із вершкового сиру маскарпоне та італійського печива савоярді, “дамськими пальчиками”;
шоколадний брауні з солоною карамеллю, створений за мотивами відомого рецепта Джеймі Олівера;
медовик “Бурштиновий”, з ароматним диким медом і пікантною ноткою імбиру і гірчиці;
струдель “Помаранчевий дует” з ніжною начинкою з життєрадісного гарбузика та апельсину;
“Французький поцілунок” – тістечко з хрусткою золотавою меренгою, м’яким бісквітом, кавовим і вершковим кремом.
Це десертне меню буде чинним до початку Великого посту. Смачного початку весни!