Нові десерти Великого посту
З 2 березня починається Великий піст – час для витриманості, любові та добровільних обмежень.
Традиційно для всіх, хто додержується посту, ми готуємо поживні страви і смачні пісні десерти.
До речі, цього березня в нашому пісному меню з’явилися зовсім нові десерти:
- це струдель “Енергія”, тоненький пісний рулет з начинкою із грушок, поживних горішків та ароматної селери;
- наполеон “Помаранч”, ніжний торт з помаранчевими прошарками томатних коржів і апельсиновим кремом з ледь чутною гостринкою васабі.
Інші десерти та випічка нашим постійним гостям добре знайомі і, сподіваємось, встигли вже полюбитися:
- тарталетка “Подих моря” з креветками, морськими гребінцями та сиром тофу;
- бранч “Веганський сет” – хрусткі брускети з сочевицею і свіжими помідорами або кунжутом;
- Тосканський пиріг з виноградом, справжній шедевр італійської домашньої випічки;
- тарталетка з яблучками – хрусткі мигдальні кошики з печеними яблуками та горіховим кремом.
Легкого вам посту!