Осінь дихає в обличчя холодом. Лимонний жовтень кидає листя на столики відкритого майданчика. А ми не сумуємо, готуємо смачні, поживні десерти, пироги з дарів осені – гарбуза, баклажанів, груш, горіхів та яблук. Тому зустрічайте зміни в нашому сезонному меню, найсмачніші десерти жовтня.
З 1 жовтня, до наших постійних десертів приєднаються:
Гарбузовий чізкейк з ніжним сиром “Філадельфія” та життєрадісним гарбузиком на горіховому тісті.
Татен “Осіння зустріч” – чудовий французький тарт-перевертень, що випікається “догори дригом”. З начинкою із карамелізованих баклажанчиків та яблук, під скоринкою вишуканого блакитного сиру.
Медовик “Бурштиновий”– наша авторська варіація на тему відомого торту. В ньому смак ароматного дикого меду пікантно поєднуєтсья з гостротою имбиру та горчиці.
Суфле з пармезану – ніжне пряне суфле з сиру пармезан, до якого додається молоко, вершкове масло та трохи мускатного горіха.
Струдель “Варіації на тему” не лише з яблучками, але й стиглими грушками, корицею та родзинками.
Шоколадний тарт, створений за рецептом відомого гурмана Жерара Депардьє. Французький відкритий горіховий пиріг, вкритий шаром шоколаду з вершками.
Смачного жовтня! Теплих посиденьок за горнятком кави!