Середина осені – це не лише дощі та похмуре небо, але й щедрий врожай корисних овочів, солодких фруктів та шоколадних десертів. Тому з 1 жовтня ми традиційно змінили наше сезонне меню десертів.
В жовтні ви можете замовити до кави:
гарбузовий чізкейк з вершкового сиру “Філадельфія” та помаранчевого гарбузика на горіховій основі;
духмяне ніжне сирне суфле з пармезану, молока, вершкового масла, з мускатним горіхом;
струдель з грушами “Варіації на тему” – тонкий рулет з ароматною начинкою із стиглих фруктів, з родзинками та спеціями;
тарт-татен “Осіння зустріч” – французький пиріг “догори дриґом”, з карамелізованими яблучками та баклажанами під скоринкою з горгонзоли;
фірмовий медовик “Бурштиновий” з пікантною ноткою гірчиці;
шоколадний тарт, за рецептом відомого гурмана Жерара Депард’є: це щедрий прошарок начинки з темного шоколаду та вершків на тонкій горіховій основі
Приходьте куштувати наші осінні десерти за горнятком ароматної кави!