З січнем свята не завершуються! Попереду на нас очікують День закоханих, Стрітення і просто вихідні хорошого настрою. Тому з 1 лютого в нашому десертному меню з’явились вишукані й святкові десерти:
Торт “Дика орхідея” – ніжний бісквіт, ароматне желе з мандаринами і великий шар шоколадного мусу.
Тістечко із золотавою кавовою меренгою “Французький поцілунок” – багатошаровий десерт з кавовим, вершковим кремом і хрусткою меренгою з горішками.
Ніжний сирний бісквіт з фети, молочного желе та шпинату, посипаний чорним шоколадом.
Парфе “Зимові кольори” з бананом, ківі, малинкою, горіхами і кавовими вершками.
Тарталетка з грушею та бананом “Зимовий настрій” на мигдальному кремі у розсипчастих кошиках з пісочного тіста.