Меренга і парфе: найсмачніші десерти лютого
З 1 лютого в нашому додатковому десертному меню – вишукані й святкові десерти:
- Торт “Дика орхідея” – ніжний бісквіт, ароматне желе з мандаринами і великий шар шоколадного мусу.
- Тістечко із золотавою кавовою меренгою “Французький поцілунок” – багатошаровий десерт з кавовим, вершковим кремом і хрусткою меренгою з горішками.
- Ніжний сирний бісквіт з фети, молочного желе та шпинату, посипаний чорним шоколадом.
- Парфе “Зимові кольори” з бананом, ківі, малинкою, горіхами і кавовими вершками.
- Тарталетка з грушею та бананом “Зимовий настрій” на мигдальному кремі у розсипчастих кошиках з пісочного тіста.
Запрошуємо вас на каву!