Ніжні та яскраві: найкращі десерти лютого
З 1 лютого в нашому десертному меню сезону поєдналися святкові, ніжні та незвичайні десерти.
раді відрекомендувати вам смаколики лютого, що так пасують до нашої фірмової кави:
- торт “Дика орхідея” – чарівний десерт з ароматним мандариновим желе на тендітному кавовому бісквіті, під солодким прошарком шоколадного мусу;
- парфе “Зимові кольори” – найніжніший та найсмачніший десерт, який французи називають “довершеним”, з бананами, ківі, горішками та кавовим кремом;
- сирний бісквіт зі шпинатом – пікантний десерт з м’якого сиру фета, молочного желе та шпинату;
- тістечко з меренгою “Французький поцілунок” – багатошаровий десерт з кавовим і вершковим кремом, під золотавою кавовою меренгою, посипаний горішками;
- хрустка тарталетка “Зимовий настрій”, з грушею і бананом на ніжному мигдалевому кремі.
Запрошуємо в “Каффу” і “Театр кави” додати солодощів у сніжний лютневий коктейль 😉