З 28 листопада до 7 січня триває різдвяний піст. Всім, хто дотримується добровільних обмежень, наші пісні десерти та поживна випічка допоможуть підтримати сили, піднімуть настрій, а також сподобаються веганам та справжнім гурманам.
В меню Різдвяного посту в цьому році:
Тосканський пиріг з виноградом – домашня італійська випічка зі свіжими винними ягідками;
Панфорте – пряний “різдвяний хліб” з цілими горішками фундуку і мигдалю, інжиром та курагою, духмяними святковими спеціями та медом;
поживний”Бабусин пиріг”, повний горіхів та сухофруктів;
мигдальна тарталетка з яблучками – кошики з мигдалевого тіста з пелюстками печених яблучок.
Бажаємо дочекатися світлого свята Різдва у піднесеному настрої. Легкого вам посту!