Жовтень приніс нам не тільки дощі, але й корисні та вишукані смаколики.
В нашому десертному меню, окрім звичних і улюблених солодощів та кішів, з 1 жовтня ви знайдете:
Шоколадний тарт за рецептом відомого гурмана Жерара Депардʼє — французький відкритий пиріг з тонкого горіхового тіста, вкритого розкішним шаром начинки з темного шоколаду та вершків.
Гарбузовий чізкейк з ніжним сиром Філадельфія та запеченим гарбузиком.
“Осіння зустріч” – тарт-татен з яблуками та карамелізованими баклажанами, що випікається начинкою догори дригом, а наприкинці перевертаєтсья та посипаєтсья блакитним сиром.
Медовик “Бурштиновий” — пікантний варіант відомого торту з пікантною ноткою гірчиці та імбиру.