Сирні, шоколадні, кавові: Найсмачніші десерти травня
Ця весна надто повільна, тепло приходить ліниво і ніби через силу – але то як жіночі примхи, лише приховує ніжність і вразливість. До солодких травневих днів ми вигадали нові смаколики, такі ж тендітні і вишукані, як цьогорічна весна.
Від 8 травня запрошуємо поласувати зовсім новими десертами:
Чізкейк з мусом із м’якого вершкового сиру, під лискучою глазур’ю з екзотичних фруктів – манго, папаї, маракуї.
Горіхова тарталетка з ніжним кавовим кремом.
А також перевіреними улюбленими смаколиками:
Пікантним пирогом “Гірчичне зернятко”, в якому цікаво поєднується смак вершкового сиру та французької гірчиці.
Тістечком “Захер” з кавовим бісквітом, просоченим кіршем, з прошарком абрикосового джему. Подається з кулькою вершкового морозива.
“Французьким поцілунком” – тістечком з золотавою меренгою, кавовим та вершковим кремом.
Смачного травня!
Чізкейк з вершковим мусом під глазур'ю з екзотичних фруктів