Смачний квітень: Мак, шоколад та веганські десерти
Весну не зупинити, як і перемогу. Вже спливає березень, квітень чатує на порозі. З 1 по 15 квітня ми оновлюємо десертне меню. Для поціновувачів шоколаду ми вибрали два цікавих фірмових смаколика, які пасуватимуть до нашої ароматної кави:
Маківник – мʼякий пиріг з маком, великими шматочками чорного шоколаду і карамелізованими грушками.
Шоколадний тарт – французький відкритий пиріг за рецептом відомого гурмана Жерара Депардьє. Це розкішний шар шоколадного мусу на тоненькому горіховому тісті.
До Великодня, який в цьому році ми святкуватимемо 16 квітня, ми будемо пропонувати пісні страви і десерти. Солодкі, легкі смаколики обов’язково оцінять вегани і прихильники здорового образу життя. До 16 квітня в нашому десертному меню:
Тарталетка “Подих моря” – хрусткі пісні кошики з креветками, морськими гребінцями і соєвим сиром.
Поживний і смачний “Бабусин пиріг” з родзинками, горіхами, курагою і медом.
Тосканський пиріг з виноградом – шедевр італійської домашньої випічки з свіжими соковитими ягодами.
Зефір на агар-агарі “Ягідні хмаринки” з манго, яблук і чорної смородини.