Свято наближається! А ви встигли сховати під подушку солодощі та подаруночки до дня святого Миколая? І потішити того, хто їх знайшов – маленького обдарованця чи великого? 😉
Ми до цих вихідних (19 і 20 грудня) приготували особливо святкове доповнення до кави – шоколадне тістечко “Захер”. Це наша авторська версія відомого на весь свят австрійського шоколадного десерту. З просоченим кіршем кавовим бісквітом з крихтами мигдалю, тоненьким прошарком абрикосового джему, під товстим лискучим панциром з шоколадної глазурі. Подається з кулькою вершкового морозива. М-м-м, як смачно!
Як роздивитесь подаруночки, нумо до нас пити каву! І куштувати “Захер”.
Ой, і мало не забули! Як же без пряничків! Всіх дітлахів, які у день святого Миколая, 19 грудня, завітають до нас у гості, пригощаємо імбирним пряничком!