З 6 листопада в нашому солодкому меню відбулися приємні зміни. До давно знайомих і улюблених вами десертів – мигдалевого печива та лимонного рулета, сирної запіканочки та кокосових коралів, прохолодного мюссе та поживних кішів, струделя “Вишуканого” та пирога “Золота рибка” – приєдналися непересічні кулінарні шедеври:
ніжний чізкейк “Сніжний” з блактного сиру і вершкового маскарпоне на м’якому кавовому бісквіті;
панакотта “Шоколадна ніжність” – охолоджений італійський десерт з сиру маскарпоне, вершків і шоколаду;
шоколадний тарт – відкритий горіховий пиріг, вигаданий гурманом Жераром Депардьє, з розкішним шаром шоколадної начинки;
медовик “Бурштиновий” – з медом, вершками та горчицею.