Десерти, які можна скуштувати в “Каффі” з 16 по 22 квітня
16 та 17 квітня, в світлі великодні дні, ми пригощаємо всіх ароматними крихітними пасочками. І весь великодній тиждень будемо готувати для вас особливе святкове солодке меню, з вишуканими й вершковими сирами, маслом і горіхами, медом і шоколадом, а також вітамінними сезонними фруктами. Там будуть такі смаколики:
“Бурштиновий” медовик – оригінальна версія традиційного торту з незвичайним поєднанням меду, вершків та гірчиці.
Чізкейк “Сніжний” – з ніжною шапкою з блакитного і м’якого вершкового сиру на кавовому бісквіті. Створений нашим кондитером за мотивами екпериментів відомого шеф-повара Хестона Блюменталя, гуру молекулярної кулинарії.
Його Величність Бездоганність, вишуканий Парфе з малиною, горіхами, бананами, ківі й вершково-кавовим кремом.
Шоколадна панакота – чудовий охолоджений десерт для витонченого смаку 😉
Гранатовий рулет – варіація нашого популярного Лимонного рулету, з світанково-рожевим вершково-гранатовим кремом під хрусткою мигдальною скоринкою.
Мигдальне печиво – найпопулярніший та найулюбленіший десерт з тендітної мигдальної меренги і прошарком темного шоколаду.
Трюфелі – найніжніші цукерочки ручної роботи з білого, молочного та чорного бельгійського шоколаду.
Пиріг “Грильяж” – м’який бісквіт зі шматочками горіхів і чорного шоколаду.
Имбирний пряник – улюбленець всіх діточок, ароматний, не надто гострий, приємно солодкий.